whatsapp karanlik mod nasil acilir whatsapp a karanlik mod guncellemesi

Neredeyse tüm akıllı telefonların olmazsa olmazı olan WhatsApp, geçtiğimiz aylarda Android telefonlar için beta sürümünde KARANLIK modu yayınlamıştı. Bu özelik tüm kullanıcılar tarafından uzun sürelerdir beklenen bir özellikti.. Sonunda  beklenen gün geldi ve WhatsApp KARANLIK MOD özelliğini Android ve iOS  telefonlar için güncelleme verdi.

KARANLIK MOD Özelliği Ne İşe Yarıyor?

Özellikle düşük ışık yada karanlık ortamlarda yüksek ışıklı beyaz arka plan gözlerimizi yoruyordu. Bu özellik sayesinde düşük ışıklı ortamlarda mesajlarınızı okumanızı kolaylaştırıyor. Renk ve öğeleri kolay okunabilir hale getirerek kullanımınızı kolaylaştırıyor.

KARANLIK MOD Nasıl AKTİF EDİLİR?

ANDROID TELEFONLARDA WHATSAPP KARANLIK MOD NASIL AÇILIR?

Android telefonlarda PLAYSTORE'dan WhatsApp'ı güncellememiz gerekir. Sonrasında WhatsAPP uygulamasına girip ayar menüsünü tıklıyoruz. Sonrasında Sohbetler bölümünden Tema seçeneğinden “Koyu“ bölümüne tıklayarak WhatsApp karanlık moda geçebilirsiniz. Android telefonlarda karanlık mod şimdilik sadece Android 10 cihazlarda kullanılabiliyor.

IPHONE TELEFONLARDA KARANLIK MOD NASIL AÇILIR?

iOS 13 yüklü telefonlarda; WHATSAPP 'ı açtıktan sonra Ayarlar > Ekran ve Parlaklık bölümünden “Koyu” seçeneğine tıklayarak Whatsapp karanlık moda geçebilirsiniz.



Yorumlar (0)

 Yorum Yap

 

Lütfen Bekleyin

demresa
Destek Ekibi

Whatsapp'tan mesaj gönderin.

+90 850 305 89 13 telefon görüşmesi için
Hangi konuda yardımcı olabilirim?
908503058913
×
Bize yazın, çevrimiçiyiz !