reklamlara bagimli misiniz

Google Aramalarında İlk Sayfalarda Yer Almak 

Günümüzün en çok kullanılan arama motoru olan Google' dır. Web sitenizin ve e-ticaret sitenizin başarılı olabilmesi için Google' sizin için önemli arama kelimelerinde ilk sayfalarda yer alması önşarttır. İlk sayfalarda çıkabilmeniz için iki temel ihtiyacınız vardır. Google' la uyumlu yazılım alt yapısı ve anahtar kelime çalışması (Seo çalışması ). Google Adwords reklamları ve sosyal medya reklamları işinizi rekabet ortamında üst seviyeye taşımak için bir destek niteliğindedir. İyi bir alt yapı ve seo çalışması yapılmamış bir web siteniz yada e-ticaret sitesiniz varsa , büyük bütçelerle reklam bağımlısı olursunuz ! Dahası reklam bütçeniz bittiğinde siteniz yine internetin kara deliklerinde kaybolur. Şimdi tekrar soruyoruz, bağımlı mısınız ?

İzmir E-Ticaret Ve İzmir Web Yazılım Alt Yapı Sağlayıcısı Demresa Ltd. Şti

Yorumlar (6)

  • Süha İzmir Cevapla

    Merhaba, iyi güzel söylemişsiniz fakat, reklamsız bir e-ticaret sitesinin hiç bir anlamı yok. Parayı basan üst sıraya çıkıyor. İster istemez alt sırada kalıyor reklamsız web siteleri. Google reklam alanlarını çoğalttı. Fazlası ile kullanıcıların tercih seçeneklerini kapladı da diyebiliriz. Reklamlardan sonra çıkan web sitesininde böylelikle anlamı kalmıyor.

    14.05.2019 17:24:34
    • Demresa Cevapla

      Süha Bey , size bir çok açıdan katılıyorum. Seo alt yapısı iyi hazırlanmış bir web sitesi kısa süre içerisinde ilk sayfalarda yerini alabilir. Reklamlar daha iyi rekabet edebilmeniz için çok iyi bir araçtır. Ancak ne yazık ki web yazılım sektörel olarak değerlendirildiğinde , hazır yazılımların pençesinde . Kurulum kolaylığı sağlayan bu web yazılımları yeterince bilgiye sahip olmayan kişilerce inşa edilebilmekte. Seo alt yapısı iyi hazırlandığında Google reklamları maliyetleri minimize edilmektedir. Kısaca özetlemek gerekirse, verdiğiniz reklam bütçesi 1000 TL ise 1000 kişiye ulaşabilirsiniz. Ancak seo alt yapınız yoksa 200 kişiye ulaşabilirsiniz. Buda çok büyük bir israf ve fırsat kaybıdır.Umarım yeterince iyi açıklayabilmişizdir. Değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

      16.05.2019 14:19:16
  • Cenk Kapıcı Cevapla

    Yazınız kısa ve öz. Önceden çalıştığım yazılımcılar reklamsız olmaz dediler. Yapmış olduğunuz reklamsız ve birinci sayfa site referanslarınızı paylaşabilir misiniz ? İzmir seo firmalarının referanslarına bakıyorum başka firmalar çıkıyor anlayacağınız :)

    17.06.2019 15:17:01
    • Demresa Cevapla

      Cenk Bey merhaba,talep etmiş olduğunuz bilgiler tarafınıza gönderilmiştir. İyi günler.

      9.07.2019 13:27:50
  • Ahmet Adalı Cevapla

    Kolay gelsin, Google reklamı normalde iş olmuyordu. Korona virüs işlerimizi kesti. Bornova' da google reklamları için büyük bir reklam ajansı ile çalışıyorum.Web sitemide onlar yaptı. Her zaman verdiğim bütçe yetmiyor.Reklamsız hiç çıkmıyor arama kelimelerinde . Bana tavsiyeniz var mı ?

    9.04.2020 10:33:24
    • Demresa Cevapla

      Ahmet bey merhaba, İnternet reklamlarının görünmemesinin bir çok sebebi olabilir. Anahtar kelime seçimleriniz, Reklam metinleri, kalite puanları,, zamanlama ve tabiki bütçeniz en önemli faktörlerden bir tanesi. Bunun yanında google'da doğru indexlenmiş iyi bir altyapıya sahip web siteside önem taşıyor. Dilerseniz İnternet reklamlarınızı ve web sitenizi analiz edelim. Eksik noktaları sizler ile beraber inceleyelim.

      10.04.2020 10:01:21

 Yorum Yap

 

Lütfen Bekleyin

demresa
Destek Ekibi

Whatsapp'tan mesaj gönderin.

+90 850 305 89 13 telefon görüşmesi için
Hangi konuda yardımcı olabilirim?
908503058913
×
Bize yazın, çevrimiçiyiz !