mobil e ticaret paketleri

Doğru E-Ticaret Paketi Seçiminde Bir Kriter '' Mobil E-Ticaret '' 
Günümüzde bir çok alt yapı sağlayıcısı sayısız e-ticaret paketleri sunuyor. Mağazasını ilk defa internete taşıyacaklar için zengin e-ticaret paketleri içinden seçim zor bir hal alabiliyor. 
Ticaretin yasaları internet ortamında olduğu gibi e-ticarette de geçerli . Bu yüzden konuyu fiziki mağazanıza indirgeyerek anlatmak yerinde olacaktır. 
Mesela ticari açıdan çok iyi konuma sahip bir mağazanız ve çok satan ürünleriniz var . İkinci bir şube açmaya karar verdiğinizi düşünelim. Açılacak mağazanızın yeri önem teşkil ediyor. Çünkü ihtiyaç sahiplerinin ürün ve hizmetlerinizi alabilmesi için görüyor yada duyuyor olması gerekli. 
İnternette online satış yapacak bir E-Ticaret siteniz olacaksa da durum aynı. Günümüzde mobil internet (cep telefonu, tablet) kullanımının % 70 ‘ in üzerinde olduğunu düşünecek olursak mobil olmayan bir e-ticaret paketi kafa karıştıracak bir seçenek olabilir mi? O zaman fiyatça düşük görünmesine karşın işlevselliği son derece düşük e-ticaret paketini dikkate almamak ve e-ticaret paketi olarak değerlendirmemek yerinde olacaktır. Aynı şey kurumsal web siteniz içinde geçerli. 
Bir sonraki blog paylaşımımız : E-ticaret paketlerinde ‘’ Sunucu kullanımı ve mail paketleri ‘’ olacak. Doğru e-ticaret paketini seçebilmeniz için bizi takip etmeye devam edin ! 


Yorumlar (0)

 Yorum Yap

 

Lütfen Bekleyin

demresa
Destek Ekibi

Whatsapp'tan mesaj gönderin.

+90 850 305 89 13 telefon görüşmesi için
Hangi konuda yardımcı olabilirim?
908503058913
×
Bize yazın, çevrimiçiyiz !