e ticaret paketleri nelerdir e ticaret fiyatlari ne kadar

E-ticaret Sitesi Fiyatları Ne Kadar?

E-ticaret sitesi kurmak ve satış yapmak isteyen pek çok marka için e-ticaret sitesi fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermek gerekir. Bu çerçevede amaç tamamen dijital ortama entegre olmak ve tüketicilere kusursuz bir deneyim sunmaktır. Siz de e-ticaret sitesi kurarak bütçenize uygun bir deneyimi ön plana çıkarmak mı istiyorsunuz? O halde yapmanız gereken sadece e-ticaret sitesi ile alakalı fiyatı etkileyen bütün detayları değerlendirmeye başlamak olacak!

E-ticaret Sitesi Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

Online alışveriş kanallarını kullanarak bir mağaza kurmak hemen her markanın en büyük arzularından bir tanesidir. Bu nedenle de e-ticaret alanında başarılı çalışmalara imza atmak adına titiz çalışmalar yürütmek oldukça önemlidir. Siz de e-ticaret sitenizi kurmak ve müşterilerinize hizmet vermek istiyorsanız fiyatları belirleyen en önemli detaylara daha yakından bir göz atmalısınız!

Trafik Miktarı

E-ticaret siteleri çok sayıda müşteriye hizmet vermek ve ürün satışı gerçekleştirmek adına tercih edilen oldukça avantajlı seçeneklerden bir tanesidir. Bu yönüyle e-ticaret sitelerinde trafik miktarı standart sitelere nazaran çok daha fazladır. Trafik artıkça e-ticaret sitesinin ihtiyaç duyduğu sunucu alanı da büyür. Demresa olarak size sunduğumuz trafik çözümleri ile ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz. Üstelik tercihinize göre bir paket seçmenizi sağlayarak en ideal e-ticaret sitesi fiyatları ile buluşmanızı sağlıyoruz.

Dil Seçeneği

E-ticaret hizmetlerinde amaç olabildiğinde fazla müşteriye ulaşmaktır. Bunu yaparken bazı e-ticaret sitelerinin çok dilli hizmet vermek istedikleri görülmektedir. Siz de bu tür bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız yapmanız gereken oldukça basit! Dil seçeneği olan bir paket seçerek farklı dillerde ürün ve hizmet satışı da yapabilirsiniz. Fiyatı doğrudan etkileyecek olan dil seçeneği için Demresa’dan destek alabilirsiniz. Opsiyon eklemek istediğiniz dil sayısını ve bu konuda ödemeniz gereken tutarları doğru bir şekilde değerlendirmenin tam zamanı!

Kargo Entegrasyonu

Ürün satışlarınızın müşteriye hızlı bir şekilde ulaşabilmesi adına kargo süreçlerini titizlikle yönetmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede bir e-ticaret sitesi için olmazsa olmazlar arasında yer alacak unsurlar arasında kargo entegrasyonu ilk sıralarda gelir. Siz de bu konuda en ideal seçeneklerden faydalanmak istiyorsanız zaman kaybetmeden Demresa ile iletişime geçebilirsiniz. Demresa olarak ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyor ve e-ticaret sitesi fiyatları ile alakalı beklentilerinizi karşılıyoruz.

Stok Güncelleme Sistemi

E-ticaret sitelerinde en sık karşı karşıya kalınan problemlerden bir tanesi stok konusunda yaşanana sorunlardır. Çünkü stok sorunu müşterinin memnuniyetsiz ayrılmasına ve sorunlarla karşı karşıya kalınmasına neden olur. Özellikle de satılan ürünün aslında bittiğini müşteriye anlatmak çok zordur. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek adına Stok Güncelleme Sistemi tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz pakete bağlı olarak satın alacağınız bu çözüm e-ticaret sitesi fiyatlarında artışa kapı aralayacaktır.

Toplu Reklam Çözümleri

E-ticaret siteleri için en önemli seçeneklerden bir tanesi de toplu reklam çözümleridir. Müşterilerin ve müşteri olma potansiyeline sahip kimselerin bilgilerini kullanarak toplu SMS ve e-posta göndermek mümkündür. Bu çerçevede hem daha fazla tüketiciye ulaşabilecek hem de seçtiğiniz pakete bağlı olarak pazarlama faaliyetlerinizi daha iyi bir şekilde yönetebileceksiniz. O halde Demresa ile size en uygun paketi seçmelisiniz. E-ticaret sitesi fiyatları üzerinde etkili bu çok değerli özellikler e-ticaret başarınızı da doğrudan etkileyecek!

Yukarıda sıralanan çok önemli özelliklerin yanı sıra daha pek çok özelliğin fiyatlar üzerinde etkili olduğunu bilmelisiniz. Çünkü fiyatlar tamamen talebe özel bir şekilde hazırlanan e-ticaret sitesi paketleri ile ortaya çıkar. Siz de Demresa avantajlarını kullanarak size özel bir paket hazırlanmasını talep edebilirsiniz.

E-ticarete Nasıl Başlanır?

E-ticarete nasıl başlanır diye merak mı ediyorsunuz? O halde yapmanız gereken sadece sizin için hazırladığımız bu rehberde adımları izleyerek karar vermek. Böylelikle hem daha başarılı sonuçlara ulaşabilecek hem de e-ticaret konusunda kusursuzluğu elde edebileceksiniz.

Demresa olarak e-ticaret sürecine ilk adımı atabilmeniz adına size harika bir altyapı sunuyoruz. Satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlere ve satış yapmayı amaçladığınız sektöre bağlı olarak bir e-ticaret paketi seçmenizi sağlıyoruz. Bu paket kapsamında sizlerin taleplerine en iyi şekilde cevap verirken hiçbir endişeyle karşı karşıya kalmadan kusursuzluğu elde etmenizi sağlıyoruz. Bu noktada size sadece Demresa güvencesiyle e-ticaret sürecine adapte olmak kalıyor.

Kurulumdan ürün yükleme süreçlerine kadar her aşamayı sizlere sunduğumuz hizmetler çerçevesinde tamamlıyoruz. Üstelik e-ticaret sitesi konusunda ihtiyaç duyduğunuz teknik desteği de sizlere sağlıyoruz. Size sadece profesyonel bir e-ticaret satış sürecine ilk adımı atmak kalıyor. O halde zaman kaybetmeden size en uygun süreci başlatmak adına e-ticaret paketi seçmeye başlamalısınız. Seçim yaparken aşağıda bütün detaylarını paylaştığımız alternatiflere göz atmayı unutmamalısınız.

E-ticaret Paketleri Nelerdir?

Demresa, farklı ihtiyaçlara cevap vermek adına sizlerin beklentilerine uygun paketler oluşturmaktadır. Bu çerçevede e-ticaret paketlerinin aşağıdaki özellik ve kapsamda olduğunu bilmelisiniz.

Standart E-ticaret Paketi

E-ticaret alanında hizmet vermeye yeni başlayacak olan markalar için en ideal seçenek standart e-ticaret paketi olacaktır. Bu paket standart seviyede çözümler sunduğu gibi bütçe bağlamında da oldukça avantajlıdır. Özellikle de başlangıç aşamasında çok ciddi bir bütçe ayırmak istemeyen e-ticaret siteleri için standart e-ticaret paketi ile e-ticarete atılmak mümkündür. Kaliteli bir çözüm sunsa da amaç tamamen başlangıç seviyesine hitap etmek olduğundan bazı özellikle aktif değildir.

Pro E-ticaret Paketi

E-ticaret paketini seçerken ihtiyacınız ortalamanın üstüyse bu durumda Pro e-ticaret paketi seçmek sizin için sağlıklı bir alternatif olacaktır. Özellikle de e-ticaret konusunda bir nebze tecrübesi olan işletmeler için Pro seçeneği önemlidir. Bunun yanı sıra başlangıcı ortalama bir e-ticaret sitesi çözümüyle yapmak isteyenler için de Pro e-ticaret paketinin başarılı sonuçlar getireceğini asla unutmamak gerekir. Bu e-ticaret paketi için ödemeniz gereken tutarı E-ticaretleri Fiyatları bölümünden takip edebilirsiniz.

Gold E-ticaret Paketi

E-ticaret paketleri arasında Demresa tarafından size sunulan en iddialı seçeneklerden bir tanesi de Gold paket olacaktır. En kapsamlı paket olmasının yanında büyük e-ticaret sitelerinin tercihi olan bu alternatif sayesinde siz de beklentilerinize en iyi şekilde cevap verebileceksiniz. Özellikle de ihtiyaçlarınızı belirlerken opsiyonel özelliklerine de bir göz atmanız gereken bu paket sayesinde kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşayabileceksiniz. Bir çok ihtiyacınızı karşılayacak şekinde ücretlendirilen bu paketin opsiyonel özellikleri için ekstra ödemeler yapmanız gerekecektir.

KARAR VERMEK İÇİN GECİKMEYİN
İşletmenizin e-ticaret'e geçmesi konusunda marka seçiminizden hangi e-ticaret paketinin size olduğuna, bu süreci nasıl geliştirebileceğinize kadar sizlerle  bir ekip çalışması yapıyoruz. Bu aşamalar gözünüzü korkutmasın. Sizlere bu aşamaları adım adım anlatıyor olacağız.

Neden Demresa?

Demresa, kalite odaklı bir yaklaşım benimsemeniz adına size çözüm sunarken ihtiyaçlarınızı en ideal şekilde karşılar. Özellikle de e-ticaret paketleri ile alakalı kusursuz bir deneyim yaşamanız adına Demresa çok özel seçenekler sunar. Siz de Demresa ile ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verirken kalite odaklı bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Demresa ile seçeceğiniz e-ticaret paketi sayesinde hem kaliteyi hem de kusursuzluğu elde etme imkanına hemen ulaşın. Bizimle iletişime geçerek e-ticaret paketleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Demresa Altyapısı İle E-ticaretinizi İşin Uzmanına Bırakın.

E-ticaret başlamak konusunda detaylı bilgi alabilmek için hemen iletişime geçiniz.

Yorumlar (0)

 Yorum Yap

 

Lütfen Bekleyin

demresa
Destek Ekibi

Whatsapp'tan mesaj gönderin.

+90 850 305 89 13 telefon görüşmesi için
Hangi konuda yardımcı olabilirim?
908503058913
×
Bize yazın, çevrimiçiyiz !